Vad gör mig speciell?

 Mitt namn är Isabella Falk, jag är född i Januari 1999. Jag är målmedveten och redan som 16 åring satsade jag allt och lite till på att kunna få fotografera och göra människor nöjda. Detta kanske förklarar hur mycket jag gör för mina kunder! Jag är en social person, alltid hjälpsam och gör alltid mitt bästa, speciellt för just dig!
Det som även gör mig speciell är att jag alltid försöker  hittar lösningar till problem som kan uppstå.
Jag är tålmodig och hittar alltid det där lilla extra som får bilderna se ut som precis du vill ha dem.
Mina kunder behöver inte pressa fram ett leende, utan det har kommit naturligt. Jag försöker alltid se till att det blir en kreativ, produktiv och viktigaste av allt en rolig fotosession.
Jag tar emot alla uppdrag och bokstavligen älskar att utvecklas och testa nya möjligheter.
Jag är en väldigt engagerad person och tar alltid hand om kunden på bästa möjliga sätt. Jag försöker alltid göra er lika bekväma framför kameran som jag är bakom den. 
Jag har heller inte specialiserat mig på någon inriktning inom fotografering, då jag inte har hittat rätt än men det kommer med tiden.

Bilder från fotograferingar

Här är bilder jag har fotograferat genom åren. Mycket blandat och skoj har vi haft!

loading...

Varför fotografering?

Första gången jag höll i en kamera var jag 4 år, jag sprang runt på ridskolan som mina systrar gick på i min födelseort Karlstad. Så fotograferade dem när dem red och allting runt om. När jag var hemma fick min kära mor nästan gömma kameran för att jag inte skulle fotografera upp alla filmrullar vi hade. Vill jag något, då gör jag det. Jag hittade alltid kameran, jag blev alltid glad och sprallig när jag fick kameran i händerna. Kan erkänna att jag är likadan idag!
 I början av 2015 ökade mitt fotointresse då jag insåg vad man kan skapa med en kamera. Även då insåg jag att en bild innehåller mer ord och känslor vi inte ens kan föreställa oss och att människor  inte tolkar en  bild likadant som en annan. Det är så himla fantastiskt! Jag får ut en massa positivitet och presterar till max.
För mig är fotografering en slags terapi, jag får ett inre lugn när jag håller i kameran och tänker på hur fotosessionen ska bli så bra som möjligt. Jag kan genom mitt intresse för fotografi förmedla mina känslor.